Gravírozott toll, Céges toll, Ajándék toll


1 257 Ft
Adóval együtt Beszállítói készleten (Szállítás 1-3 nap)

Rendeljen pár perc alatt saját felirattal vagy logóval ellátott egyedi tollat!toll-001

Szín
Darab

db

Reklámtoll, céges toll mint marketing eszköz.

Manapság a reklám egy elhagyhatatlan marketing eszköz, mely a befogadókból szükségletet, vágyat vált ki a szóban forgó termék vagy szolgáltatás birtoklása iránt vásárlásra ösztönözze őt. A reklám legfőbb célja, hogy kellő és megnyerő hatást gyakoroljon befogadóira, ennek érdekében megfelelően kell kommunikálnia velük.

A reklám színtiszta kommunikáció.

Hogyan? 

Figyelemfelkeltés, emlékezet növelés, szükségletek keltése, vágyak keltése, motíválás által.

A nem megfelelően választott reklám csatorna csapdái: 

Egész nap folyamatosan információkat fogadunk be, így a reklámoknak gyorsan, és tömören kell közölnie a fogyasztóihoz üzenetét, ennek egyik legjobb módja a képi reklámozás, kevés szöveg megjelenítéssel. Tiszta, egyszerű, gyorsan befogadható és megjegyezhető üzenetekre van szükség. Mivel a fogysztói társadalom szinte bombázva van a mindennapokban a reklámok hadával, majdnem minden felületen - munkába menet, iskolába menet, a TV-ben, rádióban, utcai plakátokon, bármilyen mozgó járművön, még a mobilos applikációk is tömve vannak a felugró ablakokkal -, így erre fokozottan figyelnünk kell. A fogyasztók védelmi vonalát ma már nem olyan könnyű áttörni ( ez az úgynevezett reklámzaj). A vásárlási döntések 75%-a a polc előtt születik, így azé nyer, akinek a reklámja a polchoz “legközelebb” esik.

A reklámozás eszközének tehát egy olyan tárgyat kell megcéloznunk ami elég általános ahhoz, hogy a befogadó emlékezetében a többször megjelent kép hatása szükséglet esetén vásárlást, érdeklődést alakítson ki.

A reklámtoll egy ésszerű és praktikus döntés lehet különösen a kis- és nagyvállalkozások számára, mivel a reklámozás tekintetében egy kezdő lépésnek számítható mind marketing, mind költségvetés szempontjából. Ezenkívül nem elhanyagolható tény, hogy a saját céges logóval ellátott tollaink partnereinkben azt az érzetet kelthetik hogy egy igényes és színvonalas üzlettárssal van dolga.

A reklám és a marketing fogalomköre tehát napjaink legfontosabb cégfejlesztő eszközei közé sorolható. Azokat az eszközöket, mint például reklámtoll vagy a cég nevével és logójával ellátott mindennapi használati tárgyak, amelyeknek köszönhetően egy-egy cég és vállalkozás sikeresen, színvonalasan és igényesen tudja képviseltetni magát. Ezt kínálja cégünk, hogy mindez zökkenőmentesen és meglehetősen -darabszámtól függően- rövid határidővel megvalósítsuk Önök számára.

toll-001

Megadott referenciák

No customer reviews for the moment.